10.6.14

Styling sjaals

Wie zegt dat een sjaal per se om je nek gedragen moet worden? Met een beetje creativiteit geef je, je sjaals a new purpose! In deze post laat ik je een aantal leuke variaties zien.

Sjaal als haarband

 Knoop je kleine kleurrijke sjaaltjes om je hoofd om je outfit een vrolijke zomerse uitstraling te geven. Deze kleine sjaals zijn vaak vierkant, vouw twee punten naar elkaar toe zodat je doek een driehoek vormt en rol deze op. Wrap it around your head en bevestig met een knoopje. 
 Een volgende manier is om een lage sjaal één keer om je hoofd te binden, vast te knopen, en de rest om je schouder te laten hangen. Deze style staat erg leuk bij kort haar of bij een messy bun boven op je hoofd.
Natuurlijk kun je, je langere sjaals ook meerdere keren om je hoofd wikkelen. Maak bovenop een knoop en stop de uiteindes weg door ze onder je scarf te schuiven en te bevestigen met een haarclip.

Sjaal als topje

 Kleine sjaaltjes kun je niet alleen als haar accessoire gebruiken maar ook als kledingstuk. Deze manier is heel eenvoudig te creëren. Alles wat je nodig hebt is; je sjaal, een ketting en een veiligheidsspeld. Vouw je doekje dubbel, bevestig de punt van de driehoek met een speld vast aan je ketting en knoop de andere punten vast op je rug et voilà, je eigen unieke topje!
Een variatie hierop is om een grote driehoek-vormige sjaal om je middel te slaan. In plaats van direct een knoop op je rug te binden, breng je de uiteindes terug naar voren en knoop je ze aan elkaar. Deze manier geeft het leukste effect als je een sjaal met franjes gebruikt.

Sjaal als tas

Als laatste mijn favoriet! Namelijk je sjaal als tas gebruiken. Dit is zeker handig als je onderweg bent en je moet je spullen kwijt and all you have on you is a scarf... Het is heel makkelijk te maken en vergis je niet, er past meer in dan je denkt! 

Benieuwd hoe ik deze tas heb gemaakt? 
Leave requests down below voor een DIY


No comments :

Post a Comment